Vyzkoušejte Lanolin Wool Balsam na praní. Všestranný pomocník s přírodním složením

Stojíte před otevřenou skříní, v ruce držíte oblíbený svetr a přemýšlíte, jak mu vrátit jeho původní vzhled a hebkost?

Nebojte se, jde to! A dokonce bez agresivních přípravků plných chemie. Vyzkoušejte Lanolin Wool Balsam, se kterým bude vaše prádlo jako nové a zároveň bude vaše domácnost vonět čistotou bez použití dráždivých chemikálií.

Přírodní koncentrát

Lanolin Wool Balsam je přírodní koncentrát s ojedinělým obsahem lanolinu, který činí celých 5%! To je dvakrát více než má většina podobných výrobků na trhu. Lanolin je spolehlivý pomocník v péči o textilie, osobní hygienu, a dokonce i při úklidu domácnosti. Jak je možné, že něco tak jednoduchého může mít tolik využití?

Čím je tak jedinečný?

Na rozdíl od mnoha podobných výrobků na trhu, které obsahují pouhé 2 % lanolinu, se Lanolin Wool Balsam pyšní 5% obsahem této cenné složky. Lanolin, který možná znáte pod názvem vlněný vosk, je proslulý svými zvlhčujícími a ochrannými vlastnostmi, které jsou ideální nejen pro péči textilie. Kromě lanolinu obsahuje směs anionaktivních, amfoterních a neionogenních tenzidů, které zajistí šetrné, ale účinné čištění. Výrobek je také obohacený o pomocné a konzervační látky, které zaručují dlouhou životnost a stálost směsi. To vše je korunováno příjemnou lehkou vůní konvalinek. Toto jemné, ale účinné složení uchová látky dlouho krásné, prodluží jejich životnost a zároveň chrání barvy a vlákna.

Všestranné využití v domácnosti

Přípravek Lanolin Wool Balsam je více než jen prostředek na praní. Naopak nabízí široké spektrum využití, což z něj činí všestranného pomocníka v každé domácnosti. Od jemného prádla a kojeneckého oblečení, přes záclony a koberce, až po úklid domácnosti, mytí nádobí a oken až po leštění aut – Lanolin Wool Balsam si skutečně poradí s každým úkolem. Pokud hledáte jediný univerzální produkt, kterým můžete nahradit hned několik běžných čisticích prostředků, které v domácnosti používáte, určitě stojí za vyzkoušení.

Jemná vůně pro ty nejcitlivější nosíky

Zvláštní zmínku si zaslouží také jemná, neagresivní vůně konvalinek, která provoní vaše prádlo, a při tom se nemusíte bát podráždění citlivých nosíků novorozenců, k nimž může dojít při použití jiných parfémovaných přípravků. Tento přírodní pomocník je tak ideální nejen pro všechny, kdo chtějí svému oblečení dopřát kvalitní péči, ale také pro ty, kteří dbají na složení přípravků používaných při péči o nejmenší, alergiky a všechny s citlivou pokožkou. Vyráběný s láskou a pečlivostí v České republice, poskytuje péči a ochranu, na kterou se můžete spolehnout.

Vyzkoušejte Lanolin Wool Balsam – protože si vy i vaše domácnost si zasloužíte jen to nejlepší z přírody.



Související produkty