Vialli Design CRISTALLO dvoustěnné sklenice na kávu (cappuccino) a čaj 250 ml, 2 ks 25486

Vaše cena
339,00 Kč
Vaše cena bez DPH
280,17 Kč
339
Dostupnost
na objednávku
Předpokládané dodání
Neznámý termín naskladnění
Kód
132052
Výrobce
Vialli Design



Vialli Design termo skleničky na kávu a čaj CRISTALLO 250 ml (2 ks)


Vialli Design dvoustěnné sklenice CRISTALLO (250 ml)

Termo skleničky Vialli Design Cristallo o objemu 250 ml jsou skvělé pro všechny ty, kteří si chtějí vychutnat svůj oblíbený nápoj. Vyrobené z vysoce kvalitního borosilikátového skla, které je známé svou lehkostí a odolností, tyto skleničky vynikají svou schopností odolat vysokým i nízkým teplotám. Borosilikátové sklo navíc zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti poškrábání, což z těchto skleniček činí ideální doplněk pro každodenní použití.

Jednou z nejdůležitějších vlastností těchto skleniček je jejich dvojitá stěna. Tento termoizolační design udržuje nápoje horké nebo studené po delší dobu, aniž by skleničky byly horké nebo studené na dotek. To znamená, že i když si připravíte horkou kávu nebo čaj, sklenička zůstane zvenčí chladná, a vy si můžete vychutnávat svůj nápoj v naprostém pohodlí. Navíc díky této stavbě nevzniká kondenzace na vnějším povrchu, což zabraňuje nepříjemným skvrnám na stole.

Jejich objem 250 ml je perfektní pro šálek kávy, čaje nebo studeného nápoje. Skleničky Cristallo se hodí pro různé příležitosti – od ranní kávy až po odpolední čaj s přáteli. Díky čirému sklu můžete obdivovat nápoj uvnitř, což oceníte především u vícestupňových kávových specialit, jako je cappuccino nebo latte.

Parametry produktu:

  • Objem: 250 ml
  • Materiál: Borosilikátové sklo
  • Dvojitá stěna: Ano
  • Odolnost vůči teplotám: Ano
  • Výška: 9 cm
  • Sada: 2 ks

Užijte si své oblíbené nápoje ve stylu s termo skleničkami Vialli Design Cristallo – super sklenice ve kterých si užijete svou kávu ještě o něco víc.

Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat